Свържете се с нас!

Бъди част от клиентите на счетоводна къща Гебона в Русе!

Свържете се с нас!

Бъди част от клиентите на счетоводна къща Гебона в Русе!

За нас клиентите и отношението към тях са в основата на нашата работа. Можем да се похвалим, че работим с част от нашите клиенти съвместно повече от 20 години. Това е много важно за нас и е явен показател за извършваните от нас услуги.

Доверие са ни гласували фирми с предмет на дейност:

Със счетоводна фирма „ГЕБОНА“ работим вече повече от 20 години. Екипът й извършва цялата ни счетоводна работа: изготвя трудовите ни договори, ведомостите за заплатите на работниците ни, попълва трудовите книжки и досиетата, оформя документите по освобождаване и назначаване… Нямаме грижа и за ежемесечните декларации по ДДС, Интрастат и тн, както и с възстановяване на ДДС.
Винаги, когато съм имал нужда съм получавал тяхната компетентна консултация по актуални проблеми / ситуации и по бъдещи проекти за развитие на фирмата ми.
Силно ги препоръчвам! 

 

петък, 20 април, 2018

Милен Косев – Управител на „Косев“ ЕООД Произвоство на заваръчни конструкции – www.kosev.bg

 
Transkram group Ltd

Здравейте! Препоръчвам счетоводна фирма „Гебона“. Служителите й, вече мои приятели, мога да определя като коректни и лоялни, професионалисти във всяка една сфера от счетоводната материя.
Получавам текуща и достоверна информация за своето финансово счетоводно и данъчно състояние. Контролират дейността ми и много често, когато се налага, дават своите мнения и препоръки.
Доволни сме от съвместната ни дейност, защото комуникираме лесно с тях и съветите, които ни дават ни помагат да взимаме правилните решения.

 

петък, 20 април, 2018

Красимир Кръстев – Управител на „Транскрам Груп“ ООД Транспортна дейност в ЕС

 

С екипа на Счетоводна къща ГЕБОНА сме партньори от далечната 1990 година, Като резултат от досегашните ни взаимоотношения мога да кажа, че отзивите, които можем да дадем за работата им са само в положителна посока. Те са коректни и лоялни.
Счетоводна къща ГЕБОНА е достоен партньор, на който можем да разчитаме. Това е така, защото по въпросите, за които се обръщаме към тях винаги получаваме бързи и адекватни на ситуацията отговори.
За нас професионализъм, прецизност и последователност са водещи приоритети в бизнес взаимоотношенията, като отдаваме особено значение на педантичноста в съвмесната ни работа.
Доволни сме от работата си с тях, защото те ни дават отговори на всички въпроси, които повдигаме. Отношението, което получаваме винаги е професионално и лоялно.
Препоръчвам „Счетоводна къща ГЕБОНА”, защото винаги се намесват компетентно и в срок. В нашата работа това е от изключително значение.

 

понеделник, 16 ноември, 2017

Стилиян Даскалов – Управител на „Даскалов “ ЕООД и “ Озирис 15 “ ЕООД Търговска дейност в страната и чужбина / Козметично-оздравителн център ОРХИДЕУС

За успеха и сигурността в моята работа разчитам изцяло на Счетоводна къща Гебона гр. Русе. Работя с тях от самото начало вече над 10 години. Извършват всички счетоводни и правни задължения на фирмата, следят за настъпили законодателни промени, спазват указанията и сроковете. Спестяването на много усилия и загубено време е необходимо за всеки търговец, който работи сам за себе си. Доволна съм от професионализма на счетоводна къща Гебона, ползвам техните съвети и изцяло разчитам на тях.
Сигурността в успеха в забързаното ни ежедневие е в резултат и от дейността на добрия счетоводител, успеха го градим взаимно, с доверие, точност и лоялност.
Модерната търговия ще продължава да се развива, а българския потребител става все по-информиран и пътя към успеха минава през промени съгласувани между търговеца и неговия счетоводител.
Като резултат от досегашните ни взаимоотношения със счетоводна къща Гебона гр.Русе мога да кажа, че са коректни и лоялни, прецизни и точни мои партньори.

 

четвъртък, 2 ноември, 2017

Детелина Григорова – Управ ител на “ Каролина-99″ ЕООД Търговия на дребно с хранителни стоки

 

Със Счетоводна къща Гебона работим заедно повече от 10 години. Те са партньор, на който можем да разчитаме. Това е така, защото по въпросите, за които се обръщаме към тях винаги получаваме бързи и адекватни на ситуацията отговори. Като резултат от дългогодишните ни взаимоотношения със Счетоводна къща Гебона можем да кажем, че отзивите ни за работата им са само в положителна посока. Те са коректни и лоялни.

четвъртък, 2 ноември, 2017

Здравко Николаев – Управител на  “ Зипет “ ЕООД  Транспортна дейност в страната и чужбина